Hier wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten binnen de groepen.

thema groep 1 2

Alle kleutergroepen zijn na de zomervakantie gestart met  het thema 'dit ben ik'.

De juffen van de groepen 1-2 hebben het thema geopend met een toneelstuk over het prentenboek 'Kikker is kikker'. Alle 8 de kleutergroepen mochten in de speelzaal gaan kijken naar deze voorstelling. Kort samengevat gaat het boekje over je talenten. In de klas hebben we het daar met de kinderen over gehad. Waar ben jij goed in?

Daarnaast hebben de kinderen goed naar zich zelf gekeken. Hoe zie ik eruit? Hoe heten al mijn lichaamsdelen? Maar ze hebben ook over hun kleding gesproken. Wat heb je aan?

 

Daarnaast hebben we het ook over 'wonen' gehad. Met wie woon je thuis en hoe ziet jouw huis er van binnen en van buiten uit. In de klassen is daar veel over geknutseld. Er zijn prachtige vouwwerkjes en tekeningen in de klas te zien. Ook hebben de kinderen verschillende bouwwerken gemaakt van duplo, grote bouwblokken of van ander klein bouwmateriaal. 

Het spel in de huishoek staat centraal. Wat voor activiteiten speel je daar allemaal? In alle klassen is een extra thema hoek gemaakt. De ene klas is richting supermarkt gegaan, de andere klas richting de bouwplaats en weer een andere klas heeft een kledingwinkel.

groep 1 2 A  groep 1 2 groep 1 2C

groep 1 2B