Leerkrachten

Onze groepen worden bemand door leerkrachten die of fulltime voor een groep staan of samen met een collega-leerkracht. De leerkrachten op Panta Rhei zijn verantwoordelijk voor het onderwijs aan de leerlingen in de groep. Zij verzorgen het aanbod en de verwerking van leerstof, dragen de zorg van de leerlingen en zijn het eerste aanspreekpunt voor ouders bij vragen en opmerkingen over de leerlingen of over de school.

Directie

De school wordt geleid door twee directeuren: Francis van Dijk (groep 1 t/m 4) en Natasja Peters (groep 5 t/m 8). Zij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs en het welbevinden van leerlingen, ouders en personeel.

Onderwijsondersteunend personeel

Naast directie en leerkrachten werken op onze school een aantal personeelsleden als onderwijsondersteunend personeel: de secretaresse, Charlotte Verheul, is aanwezig voor administratieve ondersteuning van directie en zorgcoördinatoren. De conciërge,Tjeerd Halbesma, is aanwezig als huismeester voor ons gebouw en ondersteunt het team bij praktische zaken.

Daarnaast hebben wij een aantal onderwijsassistenten in dienst. Zij verzorgen de extra begeleiding van leerlingen en zijn verantwoordelijk voor het studiecentrum.

Francis

Francis van Dijk
Directeur
Groep 1 t/m 4

Natasja

Natasja Peters
Directeur
Groep 5 t/m 8

Sylvia

Sylvia Kleijne
Zorgcoördinator OB

Lies

Lies van der Ham
Zorgcoördinator MB

Annemarie

Annemarie van Velsen
Zorgcoördinator BB

 DSC0365

Monique Visser
Secretaresse

Tjeerd

Tjeerd Halbesma
Conciërge

Carolien

Carolien Veenstra
Onderwijs-assistente

 Miriam

Miriam Kroon Onderwijs-assistente