Team Panta Rhei wenst u een fijne zomervakantie!!

Ondanks de regen beginnen we met zingen van het Panta Rheidaglied op het schoolplein. Iedereen veel plezier vandaag!

Panta Rheidag 2019

Deze kerst op Panta Rhei staan wij stil bij de eenzame ouderen. De leerlingen van de groepen 7 en 8 hebben kerstliedjes gezongen in diverse bejaardentehuizen. De groepen 5 en 6 hebben zelfs een paar ouderen in de klas gehad waar ze vanalles aan mochten vragen. De andere groepen hebben prachtige knutsels en kerstkaarten gemaakt die aan ouderen opgestuurd zijn. Wij wensen iedereen een fijne kerst toe!

kerst

Wat een feestje weer op school. Wat zijn de juffen en de meesters allemaal verwend. 

juffendag

Wat een "oranje" feest was het vandaag op school. Voor de eerste keer hebben wij Kroontjesdag gevierd. Wat een succes was dit. Iedereen heeft genoten van het ontbijt, de leuke spelletjes die georganiseerd zijn en wat is er veel talent op Panta Rhei! 

kroontjesdag ontbijt 5 groep 1 2f kroontjesdag kroontjesdag touwtje springen

Vandaag is het weer zover. Wij vieren feest op Panta Rhei

Iedereen is er klaar voor. Welkom op Panta Rheidag!

koffiejuffen

ballonnen

Onze groepen 8 hebben deze week verschillende VO scholen in de omgeving bezocht. Dit was een leerzame ervaring.

VO groepen 8 VO dramales

Directie en team Panta Rhei wenst u gezellige kerstdagen en een fijn 2018!

kerstfoto team

Wat is er ook dit jaar weer veel opgehaald voor de mensen die het nodig hebben in Beverwijk en in Heemskerk. Wat fijn! Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de bijdrage.

Voedselbank gr 8

Aanstaande donderdag kunnen alle ouders even komen kijken in de klas van hun zoon of dochter. 

Voor de onderbouw is het van 8.30 uur tot en met 9.30 uur voor de bovenbouw is het kijkuur van 13.00 uur tot en met 14.00 uur.

Onze school bestaat 15 jaar. Feest vandaag! 

IMG 20170210 WA0001

francis 3

De kleutergroepen hebben gisteren geoefend voor het St. Maarten lopen vanavond. In de speelzaal was het heel donker gemaakt. De kinderen moesten tussen de lampjes lopen om bij het kabouterhuisje te komen. Daar werd een St. Maarten liedje gezonden en kregen ze een snoepje. 

st maarten kleuters

Groep 8 heeft een echt Bootcamp workshop gehad. Wat gaaf!

IMG 20170614 WA0010 IMG 20170614 WA0001 

 

De sportdag van de bovenbouw was vandaag op het terrein van Dem.

 

 

De juffen en meesters van Panta Rhei hebben vanochtend hun verjaardag gevierd met de groep. Het was een gezellig ochtend. De juffen en meesters zijn flink verwend door de kinderen. Bedankt allemaal!

Het project kunst is afgesloten met de tentoonstelling op het terrein Zee aan Staal. Het was een groot succes. Alle hulpouders bedankt voor de hulp.

 

Op donderdag 17 april heeft iedereen genoten van een heerlijk paasontbijt. Iedere leerling had voor een andere leerling een doos gemaakt met hierin het ontbijt. Er waren weer zeer creatieve creaties bij.

  

Een kijkje tijdens een basketbal clinic gegeven door Racing Beverwijk.

 

De kleutergroepen hebben op 11 maart genoten van een creatieve dansvoorstelling met verf.

  

Groep 6D heeft in het kader van het thema met maken van kranten een bedrag van € 504,20 opgehaald voor de stichting ALS. Knap gedaan!

Het zaalvoetbalteam van groep 8C is in de vakantie kampioen zaalvoetballen geworden. Geweldig gedaan mannen!

Vandaag hebben we weer een zeer gezellige Panta Rheidag gevierd!

Hier een overzicht van de winnende tegelspreuken.

   

Namens de kerstcommissie en de voedselbank, hartelijk dank voor uw bijdrage!

Vandaag heeft u via de mail het nieuwe programma van de naschoolse activiteiten ontvangen. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website onder het kopje nieuwsbrieven. 

Sinterklaas heeft vandaag Panta Rhei bezocht. Wat een feest was dit. Sint kwam met wel 14 Pieten langs. Iedereen heeft genoten van een echt Sinterklaasfeest.

Wij willen u  alvast een beeld geven van onze nieuwe website. Aan deze site wordt nog steeds hard gewerkt en we hopen na de kerstvakantie u een complete website te kunnen presenteren.

Op 5 oktober is er een landelijke stakingsdag georganiseerd in het basisonderwijs. Onze leerkrachten doen hier ook aan mee. De school is op 5 oktober gesloten.