Ouders zijn zeer belangrijk voor onze school. Men hoort wel eens zeggen: "Een basisschool kan niet functioneren zonder de hulp en steun van ouders." En eigenlijk is dat ook zo.

De activiteitencommissie organiseert samen met leerkrachten verschillende activiteiten, die buiten het reguliere onderwijs en buiten het reguliere schoolbudget vallen. Dit zijn feestelijke activiteiten, zoals Sinterklaas en Kerst, de Sportdag, de PantaRhei dag, Kroontjesdag en de Schoolfotograaf.

Vanaf de oprichting van Panta Rhei zijn de ouders altijd actief betrokken geweest bij de school. De ouderparticipatie is o.a. georganiseerd door een activiteitencommissie, klassenouders, bibliotheekouders, luizenouders en ouders in de MR.
 
De school kan niet zonder de hulp van de ouders. Tijdens de informatieavonden worden alle ouders gevraagd, om de school en/of de groep te ondersteunen bij activiteiten. De groep heeft klassenouders en luizenouders nodig.

De contactpersoon van de activiteitencommissie is Natasja Peters. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u zich aanmelden voor de activiteitencommissie.

Panta Rhei
Panta Rhei
Panta Rhei